Profiel

G.C. (Gilco) Grandia

Taken

Om vanuit christelijke normen en waarden de inwoners van de gemeente Zaltbommel te mogen dienen. Dienen op allerlei terreinen waarvoor een raadslid komt te staan. Vanuit die verantwoordelijkheid een positieve inbreng te kunnen leveren in het besturen van onze gemeente. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Gods schepping zorgvuldig beheerd en bewerkt wordt.

Wat wilt u bereiken als raadslid?

Zomaar een greep uit wat ik graag wil bereiken -> ik wil me graag inzetten voor de gemeente als een fijne gemeente om in te wonen. Bouwen naar behoefte, zorgen dat zowel (door)starters als senioren aan hun trekken komen. Innovatief, vraaggericht en duurzaam wonen. Samenwerking met dorpsplatforms en wijkteams als het gaat om verbetering van de leefbaarheid. Veiligheid is een belangrijk en groot goed. Behoud van voorzieningen in de dorpen, openbare ruimte, natuur en landschap.

Wat is uw speciale plek in de gemeente?

Onze gemeente heeft zoveel mooie bijzondere plekken, plekken met historische waarde, plekken waar je kunt wandelen en tot rust kunt komen. Plekken waar ik graag kom zijn Het Eiland (Nederhemert-Zuid) en Slot Loevestein.

Nevenfuncties

Betaald

  • Project Manager Public Sector Solutions bij Centric Nederland BV

Onbetaald

  • Voorzitter begrafenisvereniging Aalst (a.i.)
  • Bestuurslid bestuurdersvereniging ChristenUnie
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.