Carrouselvergadering 13 september

Geplaatst op donderdag 30 augustus 2018

De gemeenteraadsleden hebben na de vakantieperiode hun taken weer opgepakt. Het eerste vergadering van het presidium na de zomervakantie heeft inmiddels plaatsgevonden. De leden hebben het vergaderschema voor 2019 (PDF, 204.8 kB) vastgesteld. De raads- en burgerleden bereiden zich nu onder meer voor op de carrouselvergadering van 13 september.

Zoals vertrouwd is de carrouselvergadering verdeeld over twee vergaderblokken, die gelijktijdig plaatsvinden. De carrouselvergadering start om 20.00 uur in het stadhuis aan de Markt in Zaltbommel en belangstellenden zijn van harte welkom! Hieraan voorafgaand vindt om 19.00 uur in de raadzaal een presentatie plaats over de ruimtelijke strategische visie.

Ga hier naar de agenda en de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) van de carrouselvergadering van 13 september. Tijdens de carrouselvergadering is er voor inwoners de mogelijkheid om mee te spreken. Meld u zich hiervoor svp op tijd aan bij de griffie. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.