Carrousel

De politiek moet voor u toegankelijk zijn. Tijdens de carrouselvergaderingen kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om mee te praten.

De carrouselvergaderingen starten in de regel om 19.00 uur in het stadhuis van Zaltbommel. U vindt de agenda en de voorstellen op het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) rechtsboven deze pagina. Het eerste uur is gericht op informatie en beeldvorming. Als inwoner en/of vertegenwoordiger van een organisatie kunt u bijvoorbeeld een presentatie verzorgen.

Vanaf 20.00 uur gaat het in de carrousel om meningsvorming. De leden van de carrouselvergadering splitsen zich dan in twee blokken, die tegelijkertijd vergaderen in de Trouw- en Raadzaal van het stadhuis. Tijdens dit deel voeren ze overleg met de inwoners, burgemeester en wethouders. In de carrousel bepaalt de raad ook of onderwerpen doorgaan naar de raadsvergadering en hoe hij die bespreekt (hamer- of bespreekstuk). Bij vrijwel elk agendapunt in het onderdeel meningsvorming kunt u meespreken. In de rubriek 'Uw Invloed' leest u hoe dat in zijn werk gaat.

De agenda van de carrouselvergadering staat een week van tevoren op de website en op de gemeentepagina in De Bommelerwaardgids. Een overzicht van wanneer de carrouselvergadering plaatsvindt staat op de pagina vergaderschema.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.