Carrouselvergadering 30 mei

Geplaatst op vrijdag 24 mei 2024


De eerstvolgende carrouselvergadering is op donderdag 30 mei en de agenda is als volgt:

Raadzaal (19:00 uur)

  • Informatienota interne evaluatie proces carnaval 2024
  • MFA Brakel
  • Initiatiefvoorstel ‘’Werk aan de kerk’’, de toekomst van de Sint Maarten
  • Cultuurcluster Zaltbommel

Trouwzaal (19:00 uur)

  • Actualisatie landschapsplan
  • Bestemmingsplan Ketelsteeg 16 en 16b
  • Verklaring van geen bedenkingen Mertstraat 1, Zuilichem
  • Bestemmingsplan ’t Hof van Poederoijen
  • Wegenbeheerplan

Meer informatie

De volledige agendastukken treft u op het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen of terugluisteren. Ook bent u van harte welkom op de publieke tribune in het stadhuis.

Meespreken

Als u wilt meespreken op de geagendeerde onderwerpen kunt u zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl. Lees meer over meespreken in de carrousel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.