Carrouselvergadering 4 april

Geplaatst op vrijdag 22 maart 2024

Donderdagavond 4 april is de carrouselvergadering van de gemeenteraad. De agenda is als volgt:

Raadzaal

  • MFA Brakel en Cultuurcluster Zaltbommel
  • Financiële bijdrage NV De Poorterij

Trouwzaal

  • Bestemmingsplan Gameren, Hendrikstraat achter 21


De volledige agendastukken treft u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen of terugluisteren. U bent ook van harte welkom op de publieke tribune in het stadhuis.

Meespreken

Als u wilt meespreken op de geagendeerde onderwerpen kunt u zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl. Bekijk onze pagina over meespreken voor meer informatie.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.