Carrouselvergadering 7 maart

Geplaatst op vrijdag 1 maart 2024

Donderdagavond 7 maart is de carrouselvergadering van de gemeenteraad. De agenda is als volgt:

Raadzaal (19:00 uur)

  • Presentatie evaluatie Projectplan Ervaringsdeskundigheid
  • Verordening Starterslening
  • Opiniërende nota mogelijke alternatieven papier ophalen voor verenigingen

Trouwzaal (20:00 uur)

  • Wijziging cliëntenraad Bommelerwaard
  • Meerjarenstrategie GGD Gelderland- Zuid

Meer informatie

De volledige agendastukken treft u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen of terugluisteren. Ook bent u van harte welkom op de publieke tribune in het stadhuis.

Meespreken

Als u wilt meespreken op de geagendeerde onderwerpen kunt u zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl. Op de pagina meespreken in de carrouselleest u meer over het meespreken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.