Carrouselvergadering 11 januari

Geplaatst op donderdag 21 december 2023

Donderdag 11 januari is de carrouselvergadering van de gemeenteraad. De vergadering start om 20:00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt in Zaltbommel. De agenda is als volgt:

  • Biodiversiteitsplan
  • Meerjarenbeleidsplan Werkzaak 2024-2027

Meer weten?

De volledige agendatukken treft u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u ook de vergadering live volgen of terugluisteren. Via www.raadzaltbommel.nl treft u meer informatie over het werk van de gemeenteraad. Op deze pagina leest u onder andere hoe u als inwoner invloed kunt uitoefenen, bijvoorbeeld door mee te spreken in de carrouselvergadering.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.