26 oktober: extra raadsvergadering en Carrouselvergadering

Geplaatst op vrijdag 20 oktober 2023

Donderdagavond 26 oktober is een extra raadsvergadering ingelast van 19:00 uur tot 19:45 uur. De gemeenteraad neemt een besluit over de voorgestelde benoeming van Ed Goossens als wethouder van de gemeente Zaltbommel. Na afloop van de extra raadsvergadering start de carrouselvergadering om 20:00 uur. De agenda van de carrousel is als volgt:

Sessie Raadzaal
1. Opening
2. Bestemmingsplan Bruchem, Molenstraat naast 1
3. Bestemmingsplan Bruchem, Nieuwstraat 3
4. Bestemmingsplan Poederoijen, Maasdijk 54
5. Bestemmingsplan Zuilichem, ’t Boske naast 1
6. Fonds Bovenwijks
7. Aanwijzingsbesluit bindend adviesgevallen en participatiegevallen in omgevingsplan
8. Erfgoedverordening 2023


Sessie Trouwzaal
1. Opening
2. Verordening bekostiging leerlingenvervoer
3. Bestemmingsreserve Thuis in de wijk
4. Initiatiefvoorstel PvdA burgerberaad

Meer informatie
Via het Raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) kunt u alle agendapunten en agendastukken bekijken. Ook kunt u hier de vergadering live, of achteraf, beluisteren. Als u meer wilt weten over het meespreken kunt u de pagina meespreken in de carrousel bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.