Carrouselvergadering 14 september

Geplaatst op dinsdag 12 september 2023

Carrouselvergadering


Donderdagavond 14 september is de carrouselvergadering van de gemeenteraad.
De agenda is als volgt:


Raadzaal (19:00)
1. Toelichting Regionaal Risicoprofiel Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
2. MFA Brakel
3. Bestuursrapportage Zaltbommel 2023


Trouwzaal (20.00 uur)
1. Bestemmingsplan parapluherziening verkamering woningen integrale herziening
2. Bestuursrapportage Werkzaak 2023


De volledige agenda en stukken treft u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen of terugluisteren. Ook bent u van harte welkom op de publieke tribune in het stadhuis.

Meespreken
Als u wilt meespreken op de geagendeerde onderwerpen kunt u zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl. Bekijk https://www.raadzaltbommel.nl/uw-invloed/meespreken-in-de-carrousel voor meer informatie.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.