Carrouselvergadering 8 juni

Geplaatst op donderdag 25 mei 2023

Op 8 juni start de carrouselvergadering om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt van Zaltbommel. 

Agenda

Raadzaal

1. Opening
2. Instemmingsprocedure wijziging centrumregeling BMWO regio Meijerij – Bommelerwaard
3. Toekomstbestendig Wonen lening VvE’s
4. Wijziging verordening parkeerbelasting 2023
5. Verordening tot eerste wijziging van de legesverordening 2023
6. Sluiting

Meespreken

De raad bepaalt tijdens de carrouselvergadering of onderwerpen doorgaan naar de raadsvergadering en of ze daar als hamerstuk of bespreekstuk behandeld worden. Als inwoner is het mogelijk om op deze agendapunten in te spreken. Als u wilt meespreken, dan vragen wij u dat tot 24 uur voor aanvang van de carrousel te melden bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl of op 0418 - 681 613. Wilt u dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waar u over mee wilt spreken, doorgeven?

Meer informatie

Via het Raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) kunt u alle agendapunten en agendastukken bekijken. Ook kunt u hier de vergadering live, of achteraf, beluisteren. Als u meer wilt weten over het meespreken kunt u de pagina meespreken in de carrousel bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.