Carrouselvergadering 11 mei

Geplaatst op maandag 24 april 2023

Op 11 mei start de carrouselvergadering om 19.00 uur. Vanaf 20.00 uur gaat het in de carrousel om meningsvorming. De raad bepaalt of onderwerpen doorgaan naar de raadsvergadering en of ze daar als hamerstuk of bespreekstuk behandeld worden. Als inwoner is het mogelijk om op deze agendapunten in te spreken. Als u wilt meespreken, dan vragen wij u dat tot 24 uur voor aanvang van de carrousel te melden bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl of op 0418 - 681 613. Wilt u dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waar u over mee wilt spreken, doorgeven?

Agenda

De carrousel vindt plaats in twee parallelle sessies in de Trouwzaal en de Raadzaal.

Sessie Raadzaal

19.00 uur: Presentatie cultuurcluster
20.00 uur: Cultuurvisie

Sessie Trouwzaal

20.00 uur: Vervangende huisvesting basisschool Nederhemert
20.45 uur: Informatienota onrechtmatig gebruik gemeentegrond
21.30 uur: Informatienota vaststelling woondeal Rivierenland
 

Meer informatie

Via het Raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) kunt u alle agendapunten en agendastukken bekijken. Ook kunt u hier de vergadering live, of achteraf, beluisteren. Als u meer wilt weten over het meespreken kunt u de pagina meespreken in de carrousel bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.