Carrouselvergadering 30 maart

Geplaatst op maandag 20 maart 2023

Op 30 maart start de carrouselvergadering om 19.00 uur. Vanaf 20.00 uur gaat het in de carrousel om meningsvorming. De raad bepaalt of onderwerpen doorgaan naar de raadsvergadering en of ze daar als hamerstuk of bespreekstuk behandeld worden. Als inwoner is het mogelijk om op deze agendapunten in te spreken. Als u wilt meespreken, dan vragen wij u dat tot 24 uur voor aanvang van de carrousel te melden bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl of op 0418 - 681 613. Wilt u dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waar u over mee wilt spreken, doorgeven?

Agenda carrousel

19.00 uur: Presentatie MijnBuurtje

Meningsvorming

20.00 uur: Integraal Veiligheidsplan 2023-2026
21:00 uur: Invoeren tarieven Bergsche Maasveren

Meer informatie

Via het Raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website)kunt u alle agendapunten en agendastukken bekijken. Ook kunt u hier de vergadering live, of achteraf, beluisteren. Als u meer wilt weten over het meespreken kunt u de pagina meespreken in de carrousel bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.