Carrouselvergadering 2 maart

Geplaatst op maandag 20 februari 2023

Donderdagavond 2 maart is de carrouselvergadering van de gemeenteraad. De vergadering start om 19.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Er wordt vergaderd over de volgende agendapunten:

De agenda

  1. Presentatie duurzame energie
  2. Lange termijn visie Avri houtskoolschets
  3. Vaststelling bestemmingsplan De Wielewaal
  4. Vaststelling bestemmingsplan Poederoijen, naast Egter van Wissekerkeweg 14
  5. Verklaring van geen bedenkingen Akkerstraat 5 Bruchem


De agendastukken vindt u hier (Deze link gaat naar een externe website).

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering meespreken op de geagendeerde onderwerpen. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om mee te spreken? Meldt u zich dan met uw naam en telefoonnummer bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl. Wilt u meer informatie over het meespreken? Bekijk dan eens de informatiepagina Meespreken in de carrousel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.