Carrouselvergadering 2 december

Geplaatst op donderdag 25 november 2021

Op donderdagavond is een carrouselvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. In de carrouselvergadering worden de agendapunten uit de aankomende raad voorbesproken.

De carrouselvergadering wordt digitaal georganiseerd via Microsoft Teams. Dat houdt in dat de deelnemende raads- en burgerleden vanuit huis vergaderen. Publiek kan daarom niet fysiek aanwezig zijn, maar de vergadering wel volgen via een livestream op het internet. Ook meesprekers kunnen zich melden en kunnen vanuit huis deelnemen. 

De vergadering wordt gehouden over twee sessies. Voor de volledige agenda en de livestream, klik op de links onderaan dit bericht.

Zie ook: 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.