Gewijzigde locatie raadsvergaderingen

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2020

Dit bericht is niet langer actueel, zie: Raadsvergaderingen tot januari digitaal

Om de voorschriften ter bestrijding van Covid-19 beter te kunnen handhaven, heeft de burgemeester besloten om de raadsvergaderingen van Zaltbommel vooralsnog te verplaatsen naar Huis Brakel. 

Gemeenteraden kunnen volgens de huidige wetgeving fysiek vergaderen, zolang de noodzakelijke regels zoals 1,5 meter afstand in acht worden genomen. Hoewel onder deze voorschriften vergaderen in het Stadhuis mogelijk is, biedt Huis Brakel een ruimere zaal en entree.

De eerste raadsvergadering in Huis Brakel is de Begrotingsraad van 5 november 2020. De publieke tribune blijft gesloten, de vergaderingen worden uitgezonden per livestream. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.