Raadsvergaderingen tot januari digitaal

Geplaatst op maandag 2 november 2020

De gemeenteraad van Zaltbommel gaat voorlopig niet meer fysiek vergaderen tijdens zijn reguliere raads- en carrouselvergaderingen. Waar eerder het verplaatsen van de vergaderingen naar een andere locatie op tafel lag, heeft de huidige besmettingsgraad van het coronavirus er mede voor gezorgd dat de raad hiervan af ziet. Door digitaal te vergaderen is de deelname van elk individueel raadslid ook tijdens bijvoorbeeld een situatie van thuisquarantaine beter geborgd.

De Begrotingsraad van 5 november en alle reguliere raads- en carrouselvergaderingen tot in ieder geval 1 januari 2021 vinden digitaal plaats. De raad biedt publiek via een livestream de mogelijkheid om de openbare vergaderingen te volgen.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.