Vergaderschema 2021

Geplaatst op woensdag 9 september 2020

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft het vergaderschema voor 2021 vastgesteld. Enkele bijzonderheden voor dit schema zijn als volgt:

  • Er is standaard ruimte gemaakt voor een beeldvormende bijeenkomst voor de raad
  • De raadsvergaderingen worden vanaf 2021 ongeveer één keer per 6 weken gehouden
  • De perspectiefnota wordt behandeld op 8 juli 2021
  • De begrotingsraad is op 4 november 2021

Het vergaderschema is te bekijken via onderstaande links.

Zie ook

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.