Bijdragen perspectievennota 2020

Geplaatst op donderdag 4 juli 2019

Op 4 juli 2019 vergadert de gemeenteraad over de perspecivennota. De raad stelt tijdens deze vergaderingen de eerste kaders voor de begroting van 2020. De fractievoorzitters geven bij de behandeling tevels hun algemene beschouwingen over het gevoerde beleid van de gemeente.

De behandeling van de perspectievennota begint om 18.30. De bijdragen in de eerste termijn van de verschillende raadfracties is hieronder te raadplegen. Let op, hieronder staat de voorgenomen teksten, de daadwerkelijk uitgesproken bijdrage in de raadsvergadering kan verschillen. 

Bijdragen worden gepubliceerd nadat de betreffende fractie haar bijdrage in de raad heeft voltooid. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.