Vacature burgemeester Zaltbommel opengesteld

Geplaatst op woensdag 3 april 2019

De vacature van burgemeester van Zaltbommel is opgegesteld. Sollicitanten kunnen voor 24 april reageren bij de Commissaris van de Koning in Gelderland. 

De vacature is op 2 april 2019 gepubliceerd in de Staatscourant. Onderdeel van de vacature is de profielschets die eerder door de gemeenteraad is vastgesteld. De Commissaris van de  Koning en de vertrouwenscommissie komen tot een selectie van twee sollicitanten  die aan de gemeenteraad worden voorgedragen. 

Zie ook

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.