Beheerplannen in carrouselvergadering 1 november

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018

De carrouselvergadering van 1 november staat in het teken van diverse beheerplannen, de begrotingswijziging Veilig Thuis GGD Gelderland-Zuid en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).  Een gemeentelijke verordening is een regeling die geldt voor iedereen binnen de gemeente. Op grond van de gemeentewet mogen en moeten gemeenten verordeningen uitvaardigen en ook handhaven. De verordening is geactualiseerd en moet daarom opnieuw worden vastgesteld.

Voor de begrotingswijziging Veilig Thuis GGD Gelderland-Zuid stelt het college de raad voor om in te stemmen met de wijziging voor 2018, maar niet voor de doorwerking hiervan in de begroting van 2019. Het college wil eerst inzicht in onder meer de kostprijs van verschillende diensten en het effect van het terugdringen van de overhead binnen de gehele GGD-organisatie.

In het wegenbeheerplan, het duurzaam gebouwen beheerplan en groenbeheerplan wordt voor de komende jaren aangegeven op welke manier de gemeente dat beheer wil uitvoeren en welke kosten daarmee zijn gemoeid. Ga hier naar de agenda en alle voorstellen (Deze link gaat naar een externe website). Belangstellenden zijn van harte welkom om de carrouselvergadering bij te wonen. Lees hier hoe u kunt meespreken tijdens de vergadering.

Let op! Op 1 november is er een gewijzigde aanvangstijd. De carrouselvergadering begint om 19.30 uur in de Raadzaal van het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.