Leisurepark Spoorveste en cliëntenparticipatie sociaal domein in carrousel 4 oktober

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018

In de carrouselvergadering van donderdag 4 oktober bespreken de leden twee onderwerpen. Bij de gemeente Zaltbommel is een verzoek ingediend voor de mogelijke realisatie van een leisurepark op de locatie Spoorveste Zaltbommel. Het gaat hierbij onder meer over: een bioscoop, kinderspeelparadijs, horeca, bowling en een zogehten 'outdoor lifestyle sports experience'. De initiatiefnemers vragen de gemeente om medewerking te verlenen en aan te geven welke voorwaarden de gemeente hanteert. Op verzoek van de fractie D66 bespreekt de carrousel dit onderwerp.

Daarnaast bespreken de leden de cliëntenparticipatie in het sociaal domein Bommelerwaard. De colleges van b en w van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel hebben in april 2017 ingestemd met de komst van één brede cliëntenraad sociaal domein Bommelerwaard. Daarnaast komt er ook één adviesraad sociaal domein Bommelerwaard. Het voorstel van de colleges van Maasdriel en Zaltbommel is om beide adviesraden onder te brengen binnen één verordening.

Presentatie multifunctionele accommodatie Brakel
Voordat de carrouselvergadering start om 20.00 uur is er eerst nog een presentatie over de multifunctionele accommodatie Brakel, aanvang 19.00 uur. Zowel de presentatie als de carrouselvergadering vinden plaats in de raadzaal van het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom! Ga hier naar de agenda met de voorstellen (Deze link gaat naar een externe website).

Meespreken
U kunt meespreken tijdens de carrouselvergadering. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.