Carrouselvergadering donderdag 21 juni

Geplaatst op maandag 18 juni 2018

Op donderdag 21 juni in het Stadhuis aan de Markt, Zaltbommel vindt de carrouselvergadering plaats. De vergadering start om 19.00 uur in de Raadzaal. Tijdens deze carrouselvergadering is er één vergaderblok. De agenda van de carrouselvergadering is als volgt:

19:00 Jaarstukken 2017 gemeente Zaltbommel
19:40 In vogelvlucht P&C cyclus
20:15 Pauze
20:30 Informatienota Onderzoek naar de hoogte van de leges ten opzichte van de gemeente Maasdriel
20:45 Actualisatie Fonds Bovenwijkse Voorzieningen
21:30 Actualisatie grondexploitaties 2017
22:15 Informatienota Rotonde reclame en onderhoud

De aangegeven tijden zijn schattingen. De behandeling van de items kan uitlopen in tijd.

Belangstellenden zijn van harte welkom! Ga hier naar de agenda met alle voorstellen (Deze link gaat naar een externe website).

Meespreken
In de carrousel bestaat de mogelijkheid voor burgers om mee te spreken. Als u wilt meespreken, dan vragen wij u dat tot 24 uur voor aanvang van de carrousel te melden bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl of op 0418 - 681 613. Wilt u dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waar u over mee wilt spreken, doorgeven? Meer info over meespreken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.