Gecombineerde sporthal en zwembad in carrousel 8 februari

Geplaatst op maandag 5 februari 2018

In het raadsvoorstel beschrijft het college een aantal scenario's voor de realisatie van de voorzieningen. Het college adviseert de raad om het zogeheten functionele scenario over te nemen. Andere mogelijkheden zijn: basis, vereniging of vereniging plus. In elk van de voorliggende scenario's zijn de afmetingen van de sporthal en het zwembad opgenomen, de kosten en de effecten op de duurzaamheid. Volgens planning komt de keuze voor de sporthal en zwembad in de raadsvergadering van 22 februari aanstaande. Ga hier naar de agenda en voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) van de carrouselvergadering. De carrouselvergadering begint om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom!

U heeft de mogelijkheid om mee te spreken tijdens de carrouselvergadering. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.