Gezondheidsbeleid in carrouselvergadering 11 januari

Geplaatst op maandag 8 januari 2018

Onder de noemer: 'Positieve gezondheid' wil het college in 2018 en volgende jaren met inwoners en partners een aantal activiteiten organiseren. Daarbij gaat het volgens het college over een nieuwe, brede manier van denken over en kijken naar gezondheid, waarin gezondheid centraal staat en niet de ziekte. Zo stelt het college de raad voor om gebruik te maken van een zogeheten mystery shopper om de naleving van de drank- en horecawet te bevorderen. 

Ga hier naar de agenda en voorstellen (Deze link gaat naar een externe website) van de carrouselvergadering. De carrouselvergadering begint om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er in de Raadzaal een presentatie over de nieuwe sporthal en zwembad in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom om de presentatie en de carrouselvergadering bij te wonen. U kunt meespreken in de carrouselvergadering. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.