Raadsvergadering 4 juli

Geplaatst op vrijdag 28 juni 2024

Donderdag 4 juli is de raadsvergadering van Zaltbommel. De vergadering start om 14.00 uur. De gemeenteraad debatteert o.a. over bestemmingsplan Brakel-West en de Woonzorgvisie Bommelerwaard.

Perspectiefnota

Ook staat de Perspectiefnota 2025-2028 op de agenda van de gemeenteraad. Dit is hét document voor de raad om strategische keuzes te maken voor de toekomst.

Let op, de behandeling van de perspectiefnota begint om 15.30 uur.

De vergadering volgen?

U bent van harte welkom op de publieke tribune (Stadhuis aan de Markt). Kijkt u liever vanuit huis? Dit kan via het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Hier vindt u ook informatie over de agenda en agendastukken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.