Carrouselvergadering 20 juni: technisch mankement

Geplaatst op donderdag 20 juni 2024

Wegens een technisch mankement worden er vanavond geen opnames gemaakt en uitgezonden van de carrouselvergadering in de raadzaal.
De carrouselvergadering in de trouwzaal is live en achteraf te volgen via het raadsinformatiesysteem. (Deze link gaat naar een externe website)

U bent van harte welkom op de publieke tribune van het stadhuis aan de Markt om de vergadering live bij te wonen.
Onze excuses voor het ongemak.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.