Carrouselvergadering 20 juni

Geplaatst op vrijdag 14 juni 2024

De eerstvolgende carrouselvergadering is op donderdag 20 juni en de agenda is als volgt:

Raadzaal (20.00 uur)

• Bestemmingsplan Brakel-West
• Nota grondexploitaties
• Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Gameren, De Rondgang II

Trouwzaal (20.00 uur)

• Woonzorgvisie Bommelerwaard
• Bouwleges monumenten en verduurzaming

De volledige agendastukken treft u op het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen of terugluisteren. Ook bent u van harte welkom op de publieke tribune in het stadhuis.

Meespreken

Als u wilt meespreken op de geagendeerde onderwerpen kunt u zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl. Bekijk www.raadzaltbommel.nl voor meer informatie.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.