Nieuws van de gemeenteraad - mei 2024

Geplaatst op vrijdag 31 mei 2024

In de laatste editie van de nieuwsbrief nieuws van de gemeenteraad (Deze link gaat naar een externe website) leest u meer over de maand mei. U leest meer over de carrouselvergadering van 30 mei, het terugtreden van burgemeester van Maaren en het werkbezoek aan Stichting Kompas Bommelerwaard. Ook kijken we vooruit naar de maand juni.

Wilt u de nieuwsbrief automatisch ontvangen?

Meld u dan aan via het inschrijfformulier.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.