Pieter van Maaren treedt per 1 augustus 2024 terug als burgemeester van Zaltbommel

Geplaatst op woensdag 22 mei 2024

Het presidium van Zaltbommel en burgemeester Pieter van Maaren zijn overeengekomen dat de burgemeester per 1 augustus 2024 terugtreedt. Hiermee wordt het belang van de gemeente Zaltbommel volgens hen het beste gediend. In het presidium, het overlegorgaan van de gemeenteraad, zijn alle fracties vertegenwoordigd; alle fractievoorzitters nemen deel aan dit overleg. De burgemeester en het presidium zijn daarbij overeengekomen dat de burgemeester tot 1 augustus aanblijft.

Lees het volledige nieuwsbericht (Deze link gaat naar een externe website).

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.