Terugkoppeling raadsvergadering 18 april

Geplaatst op vrijdag 19 april 2024

In het vragenhalfuur zijn vragen gesteld over het voorgesprek bij psychische problemen, bebording laadpalen, verbouwing woning Waterstraat 44, tarieven zorgaanbieders en de voortgang Cultuurfestival Bommelerwaard.

Besluitvorming/stemming

De gemeenteraad nam de volgende raadsvoorstellen unaniem aan:

  • Bestemmingsplan Gameren, Hendrikstraat achter 21
  • Financiële bijdrage NV De Poorterij

Daarnaast nam de gemeenteraad afscheid van Willemien van Gog-van Genderen. Zij was sinds 2022 fractievoorzitter van de VVD en stopt als raadslid. Isabel Plessius volgt haar op als fractievoorzitter.

Meer informatie

Bekijk de raadsvergadering (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u ook de volledige agendastukken bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.