Nieuws van de gemeenteraad - maart 2024

Geplaatst op vrijdag 29 maart 2024

In deze laatste editie Nieuws van de gemeenteraad (Deze link gaat naar een externe website) blikken we terug op de carrouselvergadering, raadsvergadering en bijeenkomsten in de maand maart.

De nieuwsbrief automatisch in uw inbox?

Dat kan! Meld u aan via het inschrijfformulier.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.