Raadsvergadering 21 maart

Geplaatst op donderdag 21 maart 2024

Donderdag 21 maart start de raadsvergadering om 20:00 uur in het stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Er wordt een plaatsvervangend burgerlid benoemd, geheimhouding opgeheven en een verklaring afgelegd door burgemeester van Maaren. De raad vergadert daarna over de volgende punten:

Besluitvorming/stemming

  • Benoeming intrekken bestuurslid Zondag en benoeming bestuurslid van Maaren AB Regio Rivierenland
  • Verordening starterslening gemeente Zaltbommel 2024
  • Wijziging verordening Cliëntenraad Bommelerwaard


Debat

  • Meerjarenstrategie GGD Gelderland-Zuid 2024-2027


De vergadering volgen?

Dat kan live vanaf de publieke tribune in het gemeentehuis of via zaltbommel.raadsinformatie.nl. Hier kunt u ook de vergadering terugkijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.