Nieuws van de gemeenteraad - februari 2024

Geplaatst op vrijdag 1 maart 2024

In deze editie van onze nieuwsbrief (Deze link gaat naar een externe website) blikken we terug op de carrousel- en raadsvergadering van februari, het werkbezoek Jongerenwerk in Culemborg en natuurlijk ook; Democracity!

Uzelf abonneren op de nieuwsbrief?

Dat kan! Vul hier het aanmeldformulier in en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.