Democracity en terugkoppeling carrouselvergadering 8 februari

Geplaatst op vrijdag 9 februari 2024

Democracity

Burgemeester van Maaren verwelkomde donderdag 8 februari leerlingen van de Walsprong. Ook dit jaar komen verschillende basisscholen naar de raadzaal om het spel Democracity te spelen. Leerlingen uit groep 7/8 ervaren met dit spel hoe het is om raadslid te zijn. Zij richten politieke partijen op, bedenken een slogan en maken keuzes voor hun stad.

Terugkoppeling carrouselvergadering

De gemeenteraad bepaalde hoe onderstaande agendastukken in de raadsvergadering van 22 februari behandeld worden.

Hamerstukken

  • Dekkingsplan 2024-2027 VRGZ
  • Parkeergarage Bossche Poort
  • Vaststelling herstel-bestemmingsplan Buitenstad
  • Accommodatiebeleid
  • Advies aanvraag zendtijdmachtiging lokale omroep

Bespreekstukken

  • Wijziging gemeenschappelijke regelingen en plan van aanpak Regionale Samenwerking
  • Kadernota 2025 en het Strategisch Koersplan Avri

Meer informatie?

Luister de vergadering terug of bekijk de stukken via het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website).

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.