Nieuws van de gemeenteraad - Januari 2024

Geplaatst op donderdag 1 februari 2024

In onze maandelijkse nieuwsbrief (Deze link gaat naar een externe website) blikken we terug op de eerste maand van het nieuwe jaar. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van de gemeenteraad en onze nieuwsbrief automatisch in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan aan via dit formulier.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.