Raadsvergadering 25 januari

Geplaatst op vrijdag 19 januari 2024

Donderdagavond 25 januari is de raadsvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering start om 20:00 uur in het Stadhuis aan de Markt. De agenda is als volgt:

Hamerstukken

  • Biodiversiteitsplan

Bespreekstukken

  • Verordening tot tweede wijziging van de Wegsleepverordening Zaltbommel
  • Zienswijze meerjarenbeleidsplan Werkzaak 2024-2027


Meer informatie?

De volledige agenda en vergaderstukken vindt u op het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen, of achteraf terugkijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom op de publieke tribune in het Stadhuis. Wilt u meer weten over de gemeenteraad van Zaltbommel? Op deze website treft u alle informatie rondom de gemeenteraad van Zaltbommel.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.