Carrouselvergadering 11 januari: aanvang 19.30 uur

Geplaatst op donderdag 11 januari 2024

Donderdag 11 januari is de carrouselvergadering van de gemeenteraad. De vergadering start om 19:300 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt in Zaltbommel. De agenda is als volgt:

  1. Petitie aanwijzing tijdelijk evenemententerrein
  2. Biodiversiteitsplan
  3. Meerjarenbeleidsplan Werkzaak 2024-2027


Meer weten?

De volledige agendatukken treft u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u ook de vergadering live volgen of terugluisteren.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.