Kerstreces

Geplaatst op woensdag 20 december 2023

De vergadering van 14 december was de laatste raadsvergadering van 2023. De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad is de carrouselvergadering op donderdag 11 januari.
Bekijk het volledige vergaderschema voor 2024.

Wij wensen u alvast een gezond en gelukkig 2024!

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.