Raadsvergadering 14 december

Geplaatst op vrijdag 8 december 2023

Donderdagavond 14 december is de raadsvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering start om 20:00 uur in het Stadhuis aan de Markt. De agenda is als volgt:

Hamerstukken

 • Regiovisie Jeugdhulp
 • Kaderbrief GGD
 • Bestemmingsplan Zuilichem, Waaldijk 18
 • Bestemmingsplan Kerkwijk, Sarskampseweg naast 7
 • Bestuursrapportage 2023 BVEB

Bespreekstukken

 • Benoeming leden rekenkamer en benoeming leden klankbordgroep voor de rekenkamer
 • Verordening gemeentelijke rekenkamer
 • Rapport ondermijning
 • Activeren grondexploitatie de Tol
 • Coördinatieregeling flexwoningproject de Tol
 • Belastingverordeningen 2024
 • Slotwijziging 2023
 • Verordening tot tweede wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening Zaltbommel 2022


Meer informatie?

De volledige agenda en vergaderstukken vindt u in het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen, of achteraf terugkijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom op de publieke tribune in het Stadhuis. Wilt u meer weten over de gemeenteraad van Zaltbommel?

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch.  Combined ShapeCreated with Sketch.