Zomerreces

Geplaatst op vrijdag 14 juli 2023

De vergadering van 13 juli jl. was de laatste raadsvergadering voor het zomerreces.
In de maand augustus zijn er geen vergaderingen. De eerstvolgende carrouselvergadering staat gepland op donderdag 14 september 2023

Houd de gemeentelijke website in de gaten voor meer informatie over agenda’s en agendastukken.
U kunt deze terugvinden op zaltbommel.raadsinformatie.nl

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.