Jaarstukken 2022 unaniem door gemeenteraad vastgesteld

Geplaatst op vrijdag 14 juli 2023

In de raadsvergadering van 13 juli jl. heeft de raad met unanieme stemmen de Jaarstukken 2022 vastgesteld. Hiermee heeft de raad zijn akkoord gegeven op de inkomsten en uitgaven van de gemeente van het afgelopen jaar. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.