Bestemmingsplan Gameren Hendrikstraat-Molendel vastgesteld

Geplaatst op vrijdag 14 juli 2023

In de raadsvergadering van 13 juli jl. heeft de raad het bestemmingsplan Gameren, Hendrikstraat/ Molendel met unanieme stemmen vastgesteld. Daarbij diende de raad een motie in waarin het college o.a. wordt opgeroepen zich maximaal in te spannen om te komen tot een extra ontsluiting op de Ridderstraat of de Peperstraat zonder dat dit de uitvoering vertraagt. Ook deze motie is unaniem aangenomen.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.