Terugblik carrousel 29 juni jl. en raad 13 juli a.s.

Geplaatst op maandag 3 juli 2023

Op de agenda van de carrouselvergadering van 29 juni jl. stond de presentatie “de Gelderse Puzzel” over de toekomst van de Gelderse regio’s. Meer weten: https://www.gelderland.nl/projecten/samenwerkenaangelderland.
Verder zijn er 5 agendapunten behandeld waaronder 3 bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan Gameren, Hendrikstraat/Molendel komt in de raad van 13 juli a.s. terug als bespreekstuk. Discussiepunt is dan het participatieproces.

U bent 13 juli a.s. van harte welkom om aanwezig te zijn bij de raadsvergadering (op de publieke tribune van het Stadhuis aan de Markt). Online volgen of terugluisteren kan ook via www.raadzaltbommel.nl. Informatie over de agenda en agendastukken kunt u terugvinden op zaltbommel.raadsinformatie.nl

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.