Raadsvergadering 6 juli a.s. Perspectiefnota 2024

Geplaatst op maandag 3 juli 2023

Donderdag 6 juli staat de Perspectiefnota 2024 op de raadsagenda. Dit is hét document voor de gemeenteraad om strategische keuzes te maken voor de toekomst. U bent van harte welkom op de publieke tribune (Stadhuis aan de Markt). Online volgen of terugluisteren kan ook via www.raadzaltbommel.nl.

Informatie over agenda’s en agendastukken kunt u terugvinden op zaltbommel.raadsinformatie.nl
Let op: deze vergadering begint om 16.00 uur.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.