Nieuws van de gemeenteraad - mei 2023

Geplaatst op woensdag 31 mei 2023

In de laatste editie Nieuws van de Gemeenteraad (Deze link gaat naar een externe website) blikken we terug op de maand mei. In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over de carrouselvergadering van 11 mei, de raadsvergadering van 25 mei en een terug- en vooruitblik met bijeenkomsten, werkbezoeken en vergaderingen.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van de gemeenteraad? De nieuwsbrief wordt ongeveer eenmaal per maand verstuurd aan abonnees. Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.