Raadsvergadering 25 mei

Geplaatst op woensdag 17 mei 2023


Donderdagavond 25 mei is de raadsvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering start om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt.

Agenda

Over het volgende agendapunt wordt het debat gevoerd (bespreekstuk):
• Vervangende huisvesting basisschool Nederhemert

Meer informatie?

De volledige agenda en vergaderstukken vindt u op zaltbommel.raadsinformatie.n (Deze link gaat naar een externe website)l. Hier kunt u de vergadering live volgen, of achteraf terugkijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom op de publieke tribune in het Stadhuis. Wilt u meer weten over de gemeenteraad van Zaltbommel? Bezoek dan eens onze website: www.raadzaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.