Raadsvergadering 20 april

Geplaatst op donderdag 20 april 2023

Donderdagavond 20 april is de raadsvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering start om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt. Er wordt stilgestaan bij de installatie van burgerlid Joost Drijvers (D66) tot als raadslid.


Agenda

  • ​Controleplan (hamerstuk)

Over de volgende agendapunten wordt het debat gevoerd (bespreekstukken):

  • Integraal Veiligheidsplan 2023-2026
  • Invoeren tarieven Bergsche Maasveren

Meer informatie?
De volledige agenda en vergaderstukken vindt u op zaltbommel.raadsinformatie.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u de vergadering live volgen, of achteraf terugkijken. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.