Gast van de raad

Geplaatst op dinsdag 4 april 2023

Gast van de Raad op 20 april

Wist u dat?

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. Dit betekent dat u altijd van harte welkom bent om een raadsvergadering bij te wonen vanaf de publieke tribune. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Gast van de raad op 20 april
Daarnaast nodigt de raad u via het programma ‘’Gast van de raad’’  uit om een kijkje achter de schermen te nemen. In het Stadhuis aan de Markt maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en een aantal raadsleden. Zij praten u onder het genot van een gebakje bij over de agenda van de avond. Het programma start om 18:45 uur en u kunt daarna de raadsvergadering geheel of gedeeltelijk bijwonen.

Aanmelden
Meldt u uiterlijk maandag 16 april via griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.