Nieuws van de gemeenteraad - maart 2023

Geplaatst op woensdag 22 maart 2023

Nieuws van de gemeenteraad - maart 2023


De nieuwsbrief van de gemeenteraad is terug van weg geweest!

In de laatste editie Nieuws van de Gemeenteraad (Deze link gaat naar een externe website) blikken we terug op de eerste drie maanden van het jaar. In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over de raadsvergadering van 9 februari, de raadsvergadering van 16 maart en het spel Democracity.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van de gemeenteraad? De nieuwsbrief wordt ongeveer eenmaal per maand verstuurd aan abonnees. Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.