Terugkoppeling carrouselvergadering 2 maart

Geplaatst op vrijdag 3 maart 2023

Donderdagavond 2 maart was de Carrouselvergadering van de gemeenteraad. Er werd vergaderd over de volgende agendapunten:

  1. Presentatie duurzame energie
  2. Lange termijn visie Avri houtskoolschets
  3. Vaststelling bestemmingsplan De Wielewaal
  4. Vaststelling bestemmingsplan Poederoijen, naast Egter van Wissekerkeweg 14
  5. Verklaring van geen bedenkingen Akkerstraat 5 Bruchem

Bespreekstuk
Agendapunt Verklaring van geen bedenkingen Akkerstraat 5 Bruchem wordt doorgeschoven als bespreekstuk naar de raadsvergadering van 16 maart. Bekijk het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website) als u de volledige agendastukken wilt inzien of de raadsvergadering wilt terugluisteren.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.